Zárszerviz

zarszerviz-1-300x300A zárszerviz szolgáltatás csak akkor mondható teljes értékű kiszolgálásnak, ha minden olyan szolgáltatást magában foglal, ami a mechanikus vagyonvédelem javítását célozza meg.
Mivel minden ember rendelkezik valamilyen mechanikus védelmi feladatot ellátó szerkezettel – leggyakrabban ez a bejárati ajtó zárszerkezete –, ezért a zárszerviz minden ember számára szükséges szolgáltatás lehet, hiszen ezek a szerkezetek időről időre elromlanak, elavulnak, cserére szorulnak.

A zárszerviz – a tévhitekkel ellentétben – nem csupán a zárak megjavítására szakosodott szolgáltatás, hiszen maga a szerviz szó is kiszolgálást jelent. Csupán a magyar nyelvben honosodott meg ebben a szűkebb értelemben a szó, miszerint a szerviz szó hallatán azonnal csak a szerelés, javítás merül fel bennünk.
A fentiek alapján azonban láthatjuk, hogy a zárszerviz szó magában foglalja a zárcserét, a zárjavítást, a zárnyitást, a védelemmel kapcsolatos korszerűsítéseket, valamint minden olyan munkálatot, mely a vagyonvédelemre vonatkozik.

Ezt a szolgáltatást érdemes igényelni akkor is, ha valaki elveszítette a kulcsát, és nem tud bejutni a lakásába. Ilyen esetben a szolgáltatás két részfeladatból áll. A szakember első lépésként kulcs nélkül, de roncsolástól mentesen kinyitja az ajtót, majd ezután – a biztonság kedvéért – lecseréli a használatban lévő zárszerkezetet egy új zárra.
Gyakran felmerül a kérdés az ügyfél részéről, hogy a zárcsere valóban szükséges-e egy zárnyitás után. Gyakran meg kell győzni arról, hogy csere a saját biztonsága érdekében kell, hogy megtörténjen, hiszen az elveszített kulcsot bárki megtalálhatta, és nyilván senki sem akar egy olyan lakásban élni, ahová egy vadidegennek kulcsa van.

A művelet során szinte minden alkalommal ingyenesen tanáccsal látjuk el a felhasználókat, hiszen nekünk legalább olyan fontos a biztonságuk, mint nekik saját maguknak.

A szolgáltatásnak vannak olyan részmunkálatai, melyekről a felhasználók egy része úgy gondolja, hogy rém egyszerű feladat, amelyet ő is el tud végezni. zarszerviz-2
Természetesen ez tévedés, és erről
minden adandó alkalommal próbáljuk lebeszélni az ügyfeleinket. A házilag elvégzett zárszerviz minden alkalommal alacsonyabb biztonsági fokozatot fog nyújtani, mint a szakemberek által végzett munkálatok. A betörésvédelem csak akkor teljes, ha olyan ember végzi a munkálatokat, aki szakképzett, és kellően jártas ezen a területen. Ellenkező esetben megnő a betörés esélye, ami egyik fél számára sem kívánatos.

Az sem utolsó szempont, hogy a biztosító társaságok sem kedvelik az efféle házi módszereket. Ha ilyet tapasztalnak, probléma esetén teljes mértékben elzárkóznak a kártérítéstől.

Szolgáltatásunk éjjel-nappal a budapesti lakosok rendelkezésére áll, továbbá a környékbeli településeken is kielégítjük a igényeket.

Hívjon minket éjjel-nappal, egy órán belül megkapja a segítséget!

Keressen bennünket, zárszerviz szolgáltatásunkkal éjjel nappal várjuk hívását!