Zárnyitás

Becsapódott az ajtó? Elveszett a kulcs? Nyithatatlanná vált a zár? Óvja meg az ajtó épségét profi zárnyitás által!zarnyitas1

Amikor még egyszerűbbek voltak az ajtók és a zárak, akkor még a zárnyitás is egyszerű műveletnek számított. Ma azonban már a biztonsági ajtók korát éljük, ebből adódóan ez a művelet professzionális szakembert kíván.

A napokban történt egy érdekes eset, mely ismételten felhívta egy maroknyi ember figyelmét arra, hogy véletlenül se álljanak neki önmaguktól a zárnyitás műveletének.

Az eset egy budapesti társasházban történt. Egy lakó elveszítette a kulcsát, de erre csak akkor döbbent rá, amikor ott állt a lakása ajtaja előtt. Sürgősen szeretett volna bejutni a lakásba.
Mint sokan mások, ő sem gondolta, hogy a bejutás szakembert kíván. Kölcsönkért a szomszédból egy fúrógépet és nekilátott a zár szétfúrásának. Mivel nem volt szakember, fogalma sem volt arról, hogy biztonsági ajtajának a zárja fúrásvédett. Mire erre rájött, óriási károkat okozott, természetesen a zárnyitás sem sikerült.

zarnyitas2Végül a helyszínre érkeztünk és pillanatok alatt megoldottuk a dolgot. Ekkor vált világossá ügyfelünk számára, hogy a zárnyitás precíziós műszereket és hozzáértést követel.

Az előzetes fúrás olyan károkat okozott, hogy az ajtót ki kellett cserélni, tehát ez a művelet több százezer forintba került az ügyfél számára, holott néhány ezer forintból megúszhatta volna.

Nem csak ő, de az időközben összegyűlt lakóközösség is egy életre megjegyezte, hogy a zárnyitás nem gyerekjáték.

Ez a kis tanmese segít Önnek is a döntésben, amikor legközelebb zárnyitás válik szükségessé. Lehet, hogy várakozni kell egy keveset és a szolgáltatás nem díjmentes, ám az egészen biztos, hogy a profi hozzáértés a legtakarékosabb megoldás minden lehetőség közül.

Minden esetben a legkisebb károkozással látjuk el feladatainkat. Az ajtó sem fog tönkremenni.

Azt is érdemes figyelembe venni, hogy az ajtónyitás után legtöbbször szükséges kicserélni a zárat. Tehát mindenképpen szükség van a segítségünkre ahhoz, hogy Ön továbbra is élvezhesse a biztonságot.

Keressen bennünket, zárnyitás szolgáltatásunkkal éjjel nappal várjuk hívását!