Ajtónyitás

Szinte mindenkivel előfordult már legalább egyszer, hogy valamilyen okból kifolyólag nem tudott bemenni a saját lakásába, és ezért ajtónyitás vált szükségessé.ajtonyitas-300x204

Nagyon fontos tudnivaló az ajtónyitás kérdésével kapcsolatban, hogy nem csak akkor van szükség ezt követően zárcserére, ha a zárszerkezet elromlott, de akkor is szükséges, amikor a hozzá tartozó kulcsot elveszítette a felhasználó, hiszen az a kulcs már nincs a birtokában.
Sajnos, nagyon kevesen gondolnak erre, és úgy gondolják, hogy a zárcsere ebben az esetben szükségtelen, holott ezzel a biztonság igen nagy csorbát szenved.
Amennyiben a szóban forgó kulcsot nem elveszítették, hanem azt szándékosan ellopták, akkor a behatolás napokon belül megtörténhet, amennyiben az ajtónyitás után nem kerül sor a zárcsere műveletére.
Azt is érdemes tudni, hogy ebben az esetben a biztosító nem fizet, hiszen a kárszakértő igen gyorsan megállapítja, hogy nem történt erőszakos behatolás, hiszen a behatolónak kulcsa volt a lakáshoz.
Mindezek tudatában kell eldönteni ajtónyitás után, hogy mennyire fontos a zárcsere kérdése is.

Ajtónyitás Budapesten Non-Stop

Az ajtónyitás Budapest területén talán még gyakoribb igény, mint más városokban, mivel itt van a legtöbb társasház. Szolgáltatásunkkal főváros lakosságát teljes mértékben ki tudjuk szolgálni.

ajtonyitas-01Szinte mindenkivel előfordult már életében legalább egyszer, hogy ott állt saját otthona ajtaja előtt és képtelen volt bejutni. Akár azért, mert elveszítette kulcsát, akár azért, mert a zárszerkezet felmondta a szolgálatot. Sajnos az is előfordul néha, hogy mindez éjjel vagy ünnepnapon történik meg, ezért alakítottuk úgy ki Non-Stop szolgáltatásunkat, hogy éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is a budapesti lakosok szolgálatára tudjunk állni.

Az ajtónyitás Budapest területén is úgy a legcélszerűbb, ha azt szakember végzi. Szolgáltatásunk keretein belül megfelelő precíziós műszereket használunk, valamint munkatársaink képzettségéből és gyakorlatából adódóan sérülésmentesen végezzük el a feladatot, így lesz gyors és sérülésmentes a művelet.

A főváros környékén lévő településekről is hívjanak minket bátran, ha olyan helyzetbe kerültek, hogy bármilyen okból kifolyólag az ajtó nyithatatlanná válik.

Keressen bennünket, ajtónyitás szolgáltatásunkkal éjjel nappal várjuk hívását!